Bed and Breakfast Knokke

 

Er wacht u een warm onthaal in onze Bed and Breakfast
't Hofke van Lingier in Knokke (Knokke-Heist). Rita Lingier-De Wolf ontvangt u hartelijk in haar gastenkamers met een drankje en zorgt voor een uitgebreid informatiepakket. Op een uniek plekje in Duinbergen dicht bij de mooie kustlijn ademt alles rust , intimiteit en gezelligheid uit.

't Hofke van Lingier - B&B Knokke

Wie in Knokke naar het strand wil of lekker gaan shoppen in de binnenstad van Knokke kan bij ons rekenen op een heerlijk en goed verzorgd verblijf. Geniet van de charme van onze prachtige luxekamers met supercomfortabele bedden, flatscreen tv, draadloos internet en eigen badkamer. 's Morgens wacht u een heerlijk en verzorgd ontbijt met een uitgebreide eierkaart, vers geperst fruitsap en vers fruit in onze sfeervolle en gezellige ontbijtruimte aan de grote tafel. Bij goed weer kan gebruik gemaakt worden van ons groot zonneterras.  De gastenkamers worden normaal aangeboden per twee nachten. 

Over Knokke

Velen kennen Knokke als een mondaine badplaats aan de Belgische kust. Maar deze stad heeft zoveel meer te bieden! U kan uiteraard komen genieten van een wandeling langs de 12 kilometer lange Knokse kustlijn, het brengt een mens helemaal tot rust. Maar evengoed kan u uw wandelschoenen aantrekken voor een tocht door het Zwin, dit is een prachtig natuurreservaat van inmiddels 770 hectare waarvan een deel zich over de Belgisch/Nederlandse grens bevindt.  Veel steltlopers en andere prachtige vogels vinden hun weg naar het Zwin. Vogelkijkers verliezen elk besef van tijd bij het zien van de variëteit aan vogelsoorten die het Zwin herbergt. Dit domein prikkelt uw zintuigen met haar prachtige fauna en flora.

Op wandelafstand van het strand bevindt zich de Royal Zoute Golf Club. Sla er een balletje terwijl u proeft van de zilte zeelucht. Nadien kan u genieten van een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants die Knokke rijk is. Verdwaal in de winkelstraten en de chique boetieks en u weet meteen waarom men Knokke ook wel ‘Le Petit Paris’ noemt.  De meeste winkels in de Lippenslaan  zijn trouwens ook open op zondag!

Knokke leeft winter en zomer. Er zijn verschillende evenementen die uw aandacht verdienen. We kunnen ze hier niet allemaal opsommen maar verwijzen u voor meer informatie graag door naar de toeristische dienst van Knokke. 
 

Vanwaar die naam:" t Hofke van Lingier " ? 

Sinds het huwelijk van Luc Lingier en Rita in 1980 werd de rode draad door hun leven een “hof” … Hij maakte haar liefdevol het hof in Knokke !  Zij huwden in Hofstade (Aalst). Hun oudste zoon Cedric Lingier, werd geboren toen ze op de Fruithoflaan (Berchem) woonden, hun 2de  zoon Yannick Lingier, zag het levenslicht op de Bisschoppenhoflaan (Deurne). Nu wonen Luc en Rita in hun nieuwe oord : het Paasleliehof in Duinbergen-(Knokke-Heist), waar ze gezelligheid creëren voor hun gasten in "hun hofke aan zee".   

 

't Hofke van Lingier
Paasleliehof 5
8301 Knokke-Heist (Duinbergen)

t: +32 486 05 96 62

rita@thofkevanlingier.be
Kijk of onze kamers nog vrij zijn: