Goede afspraken

Om u een aangenaam verblijf te verzekeren vragen wij u volgende goede afspraken te respecteren. Mocht u hierover nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

  1. Na uw boeking ontvangt u een bevestiging per mail. Een voorschot van 50% dient binnen de week na boeking overgeschreven te worden met vermelding van uw naam en datum van uw verblijf. Vanaf dat ogenblik is uw boeking geregistreerd.
  2. Op de dag van aankomst bent u van harte welkom op het afgesproken uur. U wordt onthaald met koffie/thee of frisdrank/streekbiertje.
  3. Er is een gratis ophaal- en terugbrengservice van en naar het station van Duinbergen of Knokke. 
  4. Als u incheckt, ontvangt u een (elektrische) sleutel van de gastenkamer en de voordeur. Bij verlies van deze sleutel wordt 40 euro als schadevergoeding aangerekend.
  5. Het is niet toegestaan binnenshuis te roken. U bent vrij te roken in onze tuin.
  6. Huisdieren zijn niet toegelaten.
  7. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 8u en 10u. Op verzoek kan dit uiteraard vroeger of later.
  8. Op de dag van vertrek dient u de accomodatie te verlaten om 11u of op het uur dat wordt overeengekomen. Wij houden graag voor u uw bagage in bewaring..
  9. Alles wat u bij ons aantreft zoals bed- en badlinnen zijn bij ons te koop voor eigen gebruik of geschenk. We hebben ook geschenkbonnen te koop voor een gratis overnachting, 1 dag fietsen of 1 dag golfkar (40km) enzoveel meer.
  10. Meer informatie over de reglementering en eventuele klachten kunnen ingediend worden bij Toerismevlaanderen Visitflanders - Grasmarkt 61 - 1000 Brussel +32 2 504 04 00 logies@toerismevlaanderen.be www.toerismevlaanderen.be/logiesdecreet. .


't Hofke van Lingier
Paasleliehof 5
8301 Knokke-Heist (Duinbergen)

t: +32 486 05 96 62

rita@thofkevanlingier.be
Kijk of onze kamers nog vrij zijn: